Referenser

”Salahs medverkan berörde många deltagare på våra utbildningsdagar djupt, och han fick höga betyg i deltagarnas utvärderingar. Jag hoppas att jag får tillfälle att jobba ihop med honom igen!”

Sekreterare åt Regeringskansliet, Socialdepartementet/SKL Maria Nyström Agback

”Bra flyt och tempo och jag hade gärna hört ännu mer.”

Från föreläsning Skl

Bild på Salah Haghgo

”Jag har haft nöjet att jobba med Salah i två av hans många roller, dels som föreläsare, dels som jobbmatchare. Salah var hos oss på Svenska Röda Korset och fick oss, som dagligen jobbar för att förhindra och lindra mänskligt lidande, att tappa andan med sin berättelse om sitt lidande. Så orden har han och de må leda till tårar, men de ger också energi åt viljan att just förhindra och lindra lidandet. Men Salah har också handling, vilket jag fick lära mig när vi tillsammans såg till att en medmänniska med funktionsnedsättning fick jobb på Arbetsmiljöverket när jag jobbade där. Salah har alltså såväl ordet som handlingen. Det är en mycket stark kombination.”

Morgan Olofsson Kommunikationsdirektör på MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap)

”Föreläsningen var en tankeväckande och ett mentalt glädjeskutt – kan du så kan jag. Verkligen Tack!”

Deltagare Region Skåne Vuxen Psykiatri

Bild på Salah Haghgo

”Salah Haghgo är en fantastisk föreläsare som kan trollbinda sin publik med sin både hemska och hoppingivande historia och som ger frikostigt av sina erfarenheter till sin publik. Salah har oerhört viktiga och väl underbygda kunskaper att delge oss utan erfarenheter av krig, fängelsevistelser, tortyr eller av att vara flykting, liksom viktiga erfarenheter och kunskaper att dela med de som kommer med liknande erfarenheter. Rekommenderar varmt att anlita Salah som föreläsare för både större och mindre grupper – eller paneldeltagare.”

Kajsa Övergaard Deputy Director, Right Livelihood Award Foundation

”En ofattbar resa mot det omöjliga. Han hjälpte vår personal förstå att det finns en mening med målinriktat arbete och hur viktigt det är att bestämma sig. Salahs gripande men samtidigt humoristiska föreläsning gjorde starkt avtryck hos oss alla på alla plan och gjorde oss medvetna hur viktigt det är att ta vara på dagen, livet, sina målsättningar och sin hälsa. Stort tack till dig Salah!”

Deltagare SKL

Bild på Salah Haghgo

”Jag kan varmt rekommendera föreläsningen av Salah. Berättelsen om hans kamp och kämparglöd berörde oss alla djupt, samtidigt som det ingav ett stort HOPP. Den lämnar ingen oberörd, samtidigt som den inspirerar till att vilja hjälpa och förändra!”

Marianne Gyllenpistol Amnesty international

”Vi satt helt trollbundna av den livsresa som Salah berättade för oss. Genom sitt engagerade, positiva, intressanta och helt öppna sätt att berätta om sitt liv skapade han en stämning som var magisk, helt tyst där alla vi satt med spänning för att få ta del av Salahs liv. Stort TACK!”

Jenny Swärd Enhetschef

”Salah är en kreativ, ambitiös och varm person som driver förändring inom organisationer. Dessutom en riktig inspiratör!”

Li Jansson bransch chef och vice vd – säkerhetsföretagen

”Tack ännu en gång för ditt mod att berätta om dina upplevelser. Det har gett viktig kunskap till oss alla som träffar människor i vårt jobb. Det blir spännande och se vilka diskussioner det kommer att föra med sig.”

Deltagare Örnsköldsviks kommun Eva Zetterlund